ساعت پخش و تکرار سریال مستوران| بیوگرافی بازیگران مستوران
ساعت پخش و تکرار سریال مستوران به همراه معرفی بازیگران
سریال مستوران این شبها از شبکه یک سیما پخش می وشد. در ادامه با داستان و بیوگرافی بازیگران سریال مستوران و همچنین ساعت پخش و تکرار سریال مستوران همراه باشید.
اخبار بازیگران – سریال مستوران که هر شب از شبکه یک سیما پخش می شود را سید جمال حاتمی کارگردانی و عطا پناهی تهیه کننده آن است.
داستان سریال مستوران
داستان سریال مستوران درباره قصه های کهن ایرانی است. سریال مستوران در 26 قسمت آماده نمایش شده است.
قصه سریال مستوران در مورد دزدیده شدن لطفعلی فرزند لیث عطار است. در واقع همسایه ها برای لیث این گونه روایت می کنند که یک مرد که یک انگشت نداشته، لطفعلی را با خود برده است.
پس از آن، پدر و مادر لطفعلی یعنی لیث و لطیفه به هر دری میزنند تا او را بیابند. در این میان مادر لطفعلی سراغ یک جاودگر میرود تا نشانهای از فرزند به او بدهد. جادوگر میگوید که بین شوهر و فرزند باید یکی را انتخاب کند. بنابراین اگر فرزند را میخواهد باید از همسر خود جدا شود.
اما لطیفه داستان را برای لیث تعریف میکند و از او میخواهد که چارهای بیندیشد. برای همین آنها سراغ لوح سفید میروند. ولی یک چالش دیگر وجود دارد.
لیث فرصتی برای استفاده از لوح سفید ندارد و به ناچار از اقوام نزدیک خود کمک میخواهد. او سراغ عمه خانم میرود و میتواند موافقت او را برای استفاده از لوح سفید و یافتن لطفعلی جلب کند.
ساعت پخش سریال مستوران
سریال مستوران هر شب از ساعت 22:30 در شبکه یک پخش می شود.
ساعت تکرار سریال مستوران
سریال مستوران پس از پخش در ساعت 8 و نیم و 15 روز بعد تکرار آن پخش می شود.
بازیگران سریال مستوران
در سریال مستوران بازیگران مشهوری به ایفای نقش پرداخته اند. در ادامه با بیوگرافی بازیگران سریال مستوران با ما همراه باشید.
حمیدرضا آذرنگ در نقش لیث
حمیدرضا آذرنگ در سال 1351 در تهران به دنیا آمده است. وی که از بازیگران مرد سینما و تلویزیون می باشد نمایشنامه نویس ، کارگردان ، و بازیگر تئاتر نیز هست.
همسر حمیدرضا آذرنگ بازیگر سریال مستوران ساناز بیان است. این زوج صاحب دو فرزند پسر به نام بامداد و هیراد هستند خانوم بیان نویسنده و کارگردان تئاتر میباشد.
حمیدرضا آذرنگ برنده جوایز متعدد سینمایی بوده است که از این جمله می توان به جایزه جشن خانهٔ سینما در سال 1393 به عنوان بهترین بازیگر نقش مکمل مرد برای بازی در فیلم ملکه اشاره کرد.
حمیدرضا آذرنگ که بازیگر نقش لیث در سریال مستوران است، درباره حضورش میگوید: آبان سال گذشته بازی در سریال مستوران به من پیشنهاد شد. من وقتی سیناپس را خواندم و در جریان قصه قرار گرفتم، مستوران را قصه تاریخی – فانتزی خارج از ابعاد سیاسی و ایدئولوژیک دیدم و اینکه به نظرم رسید جای کار بسیاری دارد.
بنابراین برای شخصیت لیث که نقش اول سریال است، با این پروژه قرارداد بستم.وی درباره این شخصیت توضیح میدهد: لیث یک عطار معروف است و سرگذشتی دارد که در طول قصه روایت میشود.
به نظرم قصه طراوت و شیرینی خاص خودش را داشت و امیدوارم در ساخت هم این اتفاق برایش افتادهباشد. چون من عادت کردهام تا زمانی که کاری پخش نشود، نسبت به نتیجهاش در مراحل تولید چیزی نگویم. امیدوارم سریال موفقی شود.
آذرنگ همچنین درباره اینکه آیا به لحاظ متفاوت بودن فضا قرار است مخاطب وجهه دیگری از بازیگری وی را در قاب تصویر تماشا کند هم عنوان میکند: فقط میتوانم بگویم شاید در قصه دیگری کار میکنم و امیدوارم کارم را به درستی انجام دادهباشم.
وی در پایان هم میگوید: تغییر ناخدای کشتی در این دریای متلاطم در میانه راه میتواند روی کار و روح و روان بازیگر تاثیر بگذارد. هر چند امیدوارم در نتیجه اتفاقی خجسته بیفتد. چون این قصه به قدری بضاعت داشت که من را به وجد آورد تا مشتاق حضور در این کار شوم. بنابراین فکر میکنم برای مخاطب هم جذاب باشد.
نازنین فراهانی
نازنین فراهانی در 24 خرداد 1353 در تهران از بازیگران زن سینما و تلویزیون می باشد که روزنامه نگار بوده است.
این بازیگر سریال مستوران که نقش مادر لطفعلی را بازی می کند فارغ التحصیل لیسانس علوم ارتباطات با گرایش روزنامه نگاری از دانشگاه علامه طباطبایی می باشد که با نوشتن در روزنامه شروع کرد سپس وارد بازیگری شد
اولین بار نازنین فراهانی در مقطع راهنمایی از طریق آشنایی، پیشنهاد بازی در تئاتر به او شد اما بخاطر مخالفت های خانواده اجازه حضور در این نمایش را پیدا نکرد
در سال 1372 که 19 ساله بود همزمان با دانشگاه بعنوان روزنامه نگار بخش اجتماعی وارد روزنامه «آفتاب» شد و در بخش گفتگوهای هنری هم حضور داشت.
نازنین فراهانی درباره بازیگر شدنش می گوید که در یکی از روزها که برای مصاحبه به دیدار سیروس شاملو رفته بودم به ایشان گفتم تا چه حد به بازیگری در تئاتر و سینما علاقه دارم
ایشان گفتند؛ در آموزشگاهی کلاس پانتومیم دارم، می توانید آنجا شرکت کنید، حضور در آن کلاس ها شیفتگی ام به بازیگری را بیشتر کرد
بعد از کلاس بازیگری با نمایشی بنام «جنبش هنفیه در کلکته» بروی صحنه رفت سپس سال 1379 در 26 سالگی به فیلم «زیر پوست» رخشان بنی اعتماد دعوت شد
به این ترتیب با این فیلم، اولین تجربه بازی در جلوی دوربین را بدست آورد
رویا میرعلمی
متولد : 10 شهریور 1357 قزوین
زمینه فعالیت : تئاتر ، سینما و تلویزیون
پیشه : بازیگر
مدرک تحصیلی : کارشناسی طراحی صحنه
همسر : حسین کیانی
فرزندان : کارن کیانی
قد : 165 سانتیمتر
بیژن بنفشه خواه
بیژن بنفشه خواه بازیگر طناز سینما و تلویزیون متولد 1 فروردین 1352 در تهران است. این بازیگر سریال مستوران فارغالتحصیل رشته نمایش از دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد ورودی 1371 می باشد.
بیژن بنفشه خواه در خانواده هنری به دنیا آمد، پدرش رضا بنفشه خواه از بازیگران قدیمی و عموی او محمود بنفشه خواه نیز بازیگر می باشد.
مادرش نیکی زاده رهبر دبیر بازنشسته آموزش و پرورش است. او دارای دو برادر به نام های هژیر و پژمان بوده و خود فرزند دوم خانواده می باشد.
بیژن بنفشه خواه با خانمی به نام نسیم صحرایی ازدواج کرده و دارای دو فرزند به نامهای امیرعلی و یاسمین می باشد
الهام جعفرنژاد
الهام جعفر نژاد متولد 9 خرداد دهه 50 در تهران بازیگر و دوبلور است.تک فرزند خانواده بعد از دبستان همراه با خانواده خود چند سالی به کشور فرانسه مهاجرت کرد و در آنجا در کالج خصوصی “سنت لویی_سنت بورونو مشغول به تحصیل شد.
اواسط تحصیل مجدداً به ایران بازگشت و بخاطر علاقه اش به بازیگری پس از گذراندن دوره عالی بازیگری در مدرسه بازیگری “نقش” زیر نظر اساتید بزرگ و هنرمندان نامی ایران کار حرفه ای خود را از سال 1373 در حین تحصیل با تاترهای دانشجویی شروع کرد.
بعد ها نیز دوره ها و کارگاه های بازیگری زیادی را زیر نظر اساتید ایرانی و اروپایی گذرانده است و دارای پایان نامه های متعددی می باشد . و تاکنون بازی در فیلم های سینمایی سیاوش (1377)، بوی بهشت (1380) تهران 1500 (1387) محرمانه تهران بازی کرده است.
الهام جعفر نژاد بازیگر و گوینده رادیو در سریال مادرانه که در سال 1392 از شبکه 3 در ایام ماه مبارک رمضان پخش شد نقش همسر محمد جواد را بازی کرد.
عیسی یوسفیپور
عیسی یوسفی پور در 2 دی 1348 در تهران به دنیا آمد. این بازیگر توانای کشور که در سریال مستوران نیز بازی کرده فارغ التحصیل رشته بازیگری از مدرسه هنر و ادبیات می باشد در کنار بازیگری؛ کارگردان و نویسنده است، با نقش النگ به شهرت رسید و عروسک گردان می باشد
در سال 1364 وقتی 16 ساله بود از طریق مدرسه هنر و ادبیات به برنامه زنگ بیداری شبکه یک معرفی شد و اولین تجربه خود را بدست آورد، یکسال بعد شروع به فعالیت در عرصه تئاتر کرد
در سال 1370 در 22 سالگی با ایفا نقش النگ در برنامه ای بنام النگ و دولنگ که همبازی خسرو احمدی بود بسیار به شهرت رسید تا جایی که می گوید هنوزم گاهی النگ صدایم می کنند.
رابعه اسکویی
رابعه اسکویی متولد 1 مهر 1345 در تهران ، بازیگر سینما و تلویزیون است
تحصیلکرده مقطع دیپلم می باشد که بعد از سال ها بازیگری کشف حجاب کرد و به شبکه جم رفت و حالا با وساطت عزت الله ضرغامی به تلویزیون بازگشته است
عشق فیلم تخیلی دارد و مدت ها سیگار می کشید اما الان فقط عاشق گوشت است
پدرش اهل گیلان و مادرش کرمانی است اما خودش در تهران به دنیا آمده است و در خانواده با نام لاله شناخته می شود
ورودش به عرصه بازیگری بعد از فوت مادرش شروع شد زمانی که دچار افسردگی شدیدی بود و برای رهایی از این وضعیت روحی به کلاس های گریم رفت
در همین کلاس گریم از طریق دستیار حمید سمندریان برای تئاتر دعوت شد که بعد از تست اولین بار تجربه بازی در روی صحنه را بدست آورد
در سال 1375 وقتی 30 ساله بود با سریال صد سال به این سال ها اولین بار جلوی دوربین رفت سپس با فیلم یکی بود یکی نبود ایرج طهماسب وارد سینما شد
رابعه اسکویی سال 1378 با مجموعه پلاک 14 به کارگردانی مهران مدیری اولین تجربه طنز خود را با شهرت زیادی بدست آورد
این بازیگر سریال مستوران یک سال بعد با فیلم سک گشی بهرام بیضایی درخشید تا جایی که کاندیدای بهترین نقش مکمل زن جشنواره فجر شد .
رابعه اسکویی، یکی از بازیگران این مجموعه درباره نقشی که بازی میکند گفت: من نقش زنی به نام طلا را بازی میکنم که بدترین و خوبترین نقش این سریال است و با همه شخصیتهای این سریال به نوعی در ارتباط است.
البته خیلیها نمیدانند طلا کیست اما او به دلیل عقدههایی که دارد آمده تا همه را نابود کند. فکر میکنم منفیترین و منفورترین نقشی که در تمام این سالها بازی کردهام همین نقش طلا باشد.
البته بیننده با او همذاتپنداری میکند. در کل به دلیل خاص بودن این نقش خیلی برایم جذاب است و آن را دوست داشتم. میتوانم بگویم سختترین گریم و سختترین لباس را من در این سریال دارم.
خیلی هم کاراکتر تلخ و زهرماری هستم (میخندد). خیلی دوست دارم این سریال زودتر پخش شود و واکنش مخاطبان را نسبت به شخصیت طلا ببینم.
وی درباره تجربه فضای تاریخی سریال هم توضیح میدهد: من تجربه بازی در سریال تاریخی داشتم اما به این شکل نبوده. اصولا فکر میکنم چنین سریالی تابهحال ساخته نشدهاست و همه بازیگران این کار اولین تجربه چنین فضایی را دارند.
چون تابهحال سریالی بر اساس افسانههای ایرانی ساخته نشده و از این جهت آقای پناهی کار سختی در پیش گرفته چون مابهازایی نداشته. البته ممکن است در ژانر کودک چنین تجربههایی را پیش از این داشتیم اما برای مخاطب بزرگسال نداشتیم. از آقای سیدحاتمی هم ممنونم که من را برای این نقش انتخاب کرد.
اسکویی همچنین عنوان میکند: ما ایرانیها خیلی افسانهپرداز هستیم و قصه گویی را دوست داریم. به همین خاطر فکر میکنم مردم این سریال را دوست داشتهباشند. چون همه قصهها و افسانههایی که ما از کودکی شنیدهایم قشنگ و شیرین و دوستداشتنی بودند.
حال که در قالب یک کار تصویری و یک سریال تلویزیونی ساخته شده جذابیتش هم بیشتر میشود. از طرفی همه بازیگران سعی کردهاند تمام توانشان را برای بازی در این سریال بگذارند و کاری کنند که شخصیتها و بازیها غلو شده نباشد و مخاطب به راحتی با آنها همذاتپنداری کند.
بنابراین من هم سعی کردهام به گونهای طلا را بازی کنم که خارج از من و خیلی به من هم نزدیک نباشد.
او درباره همکاری اش با دو کارگردان در یک سریال هم میگوید: این اتفاق در چند کار برای من افتاده و تجربه بازی در یک کار با دو کارگردان را داشتم. با این دو عزیز هم قبلا کار کردهبودم و با نوع و سبک کارشان آشنایی داشتم و این شناخت و تعاملی که با هر دو داشتم، در ارائه نقشم کمک کرد.
اما به هر حال برای بازیگر با دیدگاه دو کارگردان در یک کار جلو رفتن سخت است. با این حال کار کردن با دو کارگردان کاربلد و حرفهای لذتبخش است. با این حال از اینکه سیدحاتمی نازنین رفت ناراحتم و از اینکه با آبپرور عزیز کار میکنم خوشحالم.
صفا آقاجانی، مزدک رستمی، رسول نقوی، حامد محمودی، یدالله شادمانی، جواد انصافی، قربان نجفی، محمد اشکانفر، حمیدرضا معدنکن، الهه خادمی، عبدالرضا نصاری و علی دهکردی نیز از دیگر بازیگران سریال مستوران می باشند.
محل فیلمبرداری سریال مستوران
چند کیلومتری که از شهر و هیاهویش دور میشوید به شهرکی در احمدآباد مستوفی میرسید که گویی قدم درصدها سال پیش گذاشتهاید.
با هماهنگیهای انجامشده پس از عبور از باغ تالارهای این منطقه وارد شهرک مستوران میشویم. جایی که میتوان خرابههای دکور مختارنامه را پس از آتشسوزی بهوضوح دید.
مدتی است که گروه وارد شبکاری شده و ازاینرو بهجز تیم تدارکات هیچ فرد دیگری در شهرک حضور ندارد. ما نیز باید تا آمدن عوامل در رستورانی که به همین منظور در شهرک ساختهشده، منتظر بمانیم.
داخل رستوران تعدادی میز و صندلی پلاستیکی و بطریهای آبمعدنی در گوشهای کنار هم چیده شدهاند اما تاقچههای کوچک کنار دیوار با پارچههای سبز و گلدانهایی که روی آن چیده شده نظر هرکسی را به خود جلب میکند.
پس از انتظاری کوتاه، تهیهکننده از راه میرسد و بهاتفاق، گشتی در شهرک میزنیم و توضیحاتی درباره ساختوسازها میدهد. کوچهها را پشت سر میگذاریم و عطا پناهی، تهیهکننده سریال به معرفی لوکیشنها میپردازد.
او از درختانی که در این شهرک کاشتهاند، میگوید و ساخت خانههایی که با معماری ایرانی همخوانی بسیاری دارند. حتی به کاشیهای بالای سر در خانهها و پنجرهها اشاره میکند که همکارانش سعی کردهاند همهچیز طبق فرهنگ اصیل ایرانی باشد. البته بخشی از لوکیشن هم در شهرک سینمایی دفاع مقدس ساختهشده اما اغلب سکانسها در همین شهرک مقابل دوربین مسعود آبپرور میرود.
باهم وارد خانهها و مطبخها میشویم. زیلوها، حصیرها، سبدهای حصیری و شمعدانهای قدیمی نظرمان را جلب میکند. همچنین تاقچههای قدیمی خاطرهانگیز و پردههای سنتی خانهها و جالبتر چاه وسط حیاط خانه و حوض کوچکی است که ماهیهای قرمز و گلدانهای کنارش خاطرات دوران کودکی را برایمان تداعی میکند.
همینطور که در کوچهها و بازار قدم میزنیم و از تماشای دیوارهای کاهگلی لذت میبریم، با پرستاری روبهرو میشویم که به سمت تهیهکننده میآید و تست اکسیژن خون و تب سنجی میگیرد.
عطا پناهی میگوید یک گروه در این شهرک هرروز مستقرند و مدام از همه افرادی که در اینجا حضور دارند، تست میگیرند تا با بیماری روبهرو نشویم.به میدان شهر میرسیم و اصطبلی که کنار میدان قرار دارد. از سر کنجکاوی سری هم به آنجا میزنیم.
تعدادی اسب، الاغ و شتر میبینیم که بیسروصدا در حال استراحت هستند.
یکی از عوامل اسب سیاهی را نشان میدهد و میگوید این اسب در فیلم «بهوقت شام» به یکی از شخصیتهای اصلی که نقش فرمانده داعش را بازی میکرد، سواری داده و او را نوازش میکند.
به سمت قصر قدیمی مختار میرویم که تقریبا به یک ویرانه تبدیلشده و تعدادی از وسایل و لوازم صحنه در این مکان قرار دارد. ازجمله تعدادی خورجین، طنابهای کنفی ، ظروف سفالی و…
کمکم هنرورها از راه رسیده و لباسهایشان را دریکی از اتاقها میپوشند. بازیگران هم وارد کانکسهایشان میشوند که در گوشهای دیگر از شهرک است.
بازیگران و هنرورها در حال گریم و لباس پوشیدن هستند که تعدادی مرد و زن کوتاهقامت وارد میشوند و در میدان شهر با دستیار کارگردان صحبت میکنند. به گفته یکی از عوامل، یکی از بخشهای کار مربوط به تعداد زیادی از این افراد است که در یک شهر زندگی میکنند. هوا رو به تاریکی است که کارگردان و همکارانش در حال دکوپاژ صحنه در یکی از کوچهها هستند.
ازاینرو دوربین و نور و صدا و بقیه تجهیزات به این بخش از شهرک منتقل میشود. حدود ۳۰نفر از هنرورها برای حضور در این سکانس آماده میشوند و با اشاره کارگردان تصویربرداری آغازشده و قرار است تا سپیده صبح روز بعد کار ادامه داشتهباشد.
اتفاقی که در بازگشت از شهرک برایمان افتاد همراهی با یکی از دوستان ترابری بود که جانباز جنگ بود و سالها در غرب و جنوب ایران از کشور دفاع کردهبود و با سرداران شهید سلیمانی و باکری و همت خاطرات بسیاری داشت.
او در طول مسیر از وقایع تلخی در جنگ گفت که حتی تصورش هم لرزه به اندام میاندازد. از لحظه شهادت رفیق ، همرزم و همسایهاش و شوکه شدن او از تماشای این واقعه و با هیجانی که از یادآوری خاطراتش داشت به سرفه افتاد…
کارگردان سریال مستوران
مسعود آبپرور کارگردان سریال «مستوران» درباره این سریال گفت: کار تاریخی- افسانهای در مجموعههای بصری تلویزیون خالی بود. تمام تلاش گروه این است که این مجموعه که مبتنی بر قصص کهن و افسانههای ایرانی است به زیبایی روایت شود و آنچه که شایسته بینندگان عزیز است به تصویر درآوریم.
آبپرور با اشاره به تغییر کارگردان این مجموعه افزود: زمانی که من به پروژه پیوستم حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد از بازیگران برای سریال انتخاب شده بودند و تنها برای چند قسمت آخر توانستیم بازیگر انتخاب کنیم.
اما چون این تیم هدف مشترکی داشت این مساله به روند کار خللی ایجاد نکرد و با تمام انگیزه و اشتیاق و به بهترین شکل سعی کردیم به هدف خود برسیم.
کارگردان مستوران تصریح کرد: ذائقه متفاوت مخاطبان تلویزیون ایجاب می کند که برای هر سلیقه ای ژانری تولید شود، چرا که قاب تلویزیون به خوراک های فرهنگی – هنری متنوعی نیاز دارد.
وی ادامه داد: مجموعه «مستوران» در تلاش است در راستای حکمت آموزی افسانه ای و اتصال ذهن ما به اذهان گذشتگان، حرف خود را منتقل کند و امیدوارم شایسته نگاه مردم باشد.
اکبر کاظمی مدیر تولید درباره ساخت این مجموعه گفت: از سال ۹۸ تصمیم گرفتیم قصه ای با این مضمون را به تصویر درآوریم. از ابتدای سال ۹۹ هم انتخاب بازیگر شروع شد و چند منطقه را هم برای لوکیشن درنظر گرفتیم و مورد بازبینی قرار دادیم تا سرانجام احمدآباد مستوفی و شهرک سینمایی مختار را برای لوکیشن اصلی انتخاب کردیم.
این همه تبلیغ کردن ولی واقعا سریال خوبی نبود