حسام محمودی درگذشت| علت درگذشت حسام محمودی
حسام محمودی از بازیگران مرد سینما و تلویزیون به شکل ناگهانی درگذشت. در ادامه به زندگینامه حسام محمودی و علت فوت این بازیگر جوان سینما و تلویزیون می پردازیم.
اخبار بازیگران – حسام محمودی بازیگر جوان سینما و تلویزیون در سن ۳۷ سالگی درگذشت.
علت درگذشت حسام محمودی
مازیار میری با اعلام این خبر به ایسنا گفت: حسام محمودی شب گذشته، ۱۲ اردیبهشتماه بر اثر ایست قلبی در منزلش از دنیا رفته است.
حسام محمودی که این روزها فیلم سینمایی «غریب» را روی پرده سینماها دارد، نخستین بار با سریال «گاهی به پشت سر نگاه کن» مازیار میری بازیگری را شروع کرد و با مجموعه «گرگ و میش» همایون اسعدیان به شهرت رسید.
فیلم «عطرآلود» هادی مقدمدوست در کنار فیلم «غریب» از آخرین آثار این بازیگر در جشنواره فجر سال گذشته بودند.
«رمانتیسم عماد و طوبا»، «آستیگمات»، «سد معبر»، «مرگ ماهی»، «امروز»، «حق سکوت»، «مردن به وقت شهریور»، «شب بیرون» و «خسته نباشید!» از دیگر فیلمهای سینمایی این بازیگر بودند.
جزییات مراسم تشییع و خاکسپاری متعاقبا اعلام خواهد شد.
بیوگرافی کامل حسام محمودی
حسام محمودی در اول فروردین 1365 در تهران به دنیا آمد. تحصیلات حسام محمودی فارغ التحصیل لیسانس حقوق قضایی و فوق لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه تربیت مدرس بود که از تئاتر شروع کرد و حالا در قاب تلویزیون می درخشد
حسام محمودی چگونه بازیگر شد؟
من قبل از دانشگاه ابتدا از طریق کلاس بازیگری مهین اسکویی و بعد کارگاه بازیگری امین تارخ اصول هنرپیشگی را یاد گرفتم
بعد از آن هنوز دانشجوی هنر نشده بودم که به کلاس های حسن معجونی در دانشگاه هنر می رفتم چون علاقه زیادی به این درس ها و خود معجونی داشتم.
حسام محمودی در تئاتر
در نهایت فعالیت حرفه ای خود را با گروه لیو به سرپرستی حسن معجونی آغاز کرد و در این گروه در کنار یادگیری اصول بازی در نمایش های جدی ایفای نقش کند
اولین فیلم حسام محمودی
در سال 1391 وقتی 26 ساله بود پس از قبولی در تست فیلم سینمای خسته نباشی به کارگردانی افشین هاشمی در نقش مرتضی جلوی دوربین رفت
حسام محمودی در تلویزیون
در سال 1393 با سریال گاهی به پشت سر نگاه کن وارد قاب تلویزیون شد و پس از سریال زعفرانی در سال 1396 با سریال سایه بان به شهرت رسید
حضور او در سریال لحظه گرگ و میش و سریال باخانمان در نقش مسعود بیشتر او را مشهور کرد
مهارت های حسام محمودی
کاملا به زبان انگلیسی مسلط نیستم ولی به قول معروف می توانم گلیمم را از آب بیرون بکشم و در یکی از نقش هایی که داشتم از عهده این کار برآمدم
بازی در سینما، تئاتر و تلویزیون سختی های خاص خود را دارد، من دوست دارم در صورت دریافت فیلمنامه خوب در این سه حوزه بازیگر را ادامه دهم
به هیچ عنوان به کارگردانی در سینما فکر نمی کنم چون کار من نیست و نیاز به توا ن، دانش بالا ، صبر و شکیبایی دارد، اما به هر حال دوست دارم
اگر قرار باشد مداوم سر کار باشم کارم بسیار سخت می شود ، ترجیح می دهم گزیده و با وسواس ، کاری را انتخاب کنم و به خودم فرت بدهم اطرافم را خوب ببینم
ازدواج و همسر حسام محمودی
حسام محمودی چند سالی است ازدواج کرده و متاهل می باشد که ثمره این زندگی تنها یک دختر زیبا بنام هانا خانوم می باشد
هانا دختر حسام محمودی
حسام محمودی دختری به نام هانا دارد که عکسهای او را می بینید.
حسام محمودی از بازیگران استقلالی
این بازیگر یکی از علاقمندان تماشا فوتبال است که می گوید از کودکی طرفدار تیم استقلال تهران بود و الان هم از دو آتیشه های این تیم است
می گوید تیم ما هیچ کدوم از سفرهای آسیایی که رفته توریستی نبود و رفتیم و با قهرمانی برگشتیم
تا چند سال پیش مسئولان باشگاه پرسپولیس می خواستم برن سفر آسیایی زنگ میزدند به باشگاه ما و مشورت می گرفتند که چیکار باس بکنیم و کجا بریم !
دغدغه ام اینه که پایتختمون ، پایتخت امنی بشود ، دغدغه ام اینه که خانم ها رو به هیچ دلیلی از ماشین ها پیاده نکنند و بی اخلاقی را اینقد بزرگ نکنیم
و امیدوارم هر کسی وظیفه خودش را انجام بدهد
حسام محمودی در سریال دلدار
حسام محمودی، یکی از بازیگران اصلی سریال دلدار، تماشاگر امروزی را به دلیل آشنایی با فیلمها و سریالهای روز دنیا بسیار باهوش می داند و معتقد است به خوبی نقش و فیلم ها را حلاجی می کنند.
«دلدار» یکی از سه سریال ماه رمضان بود که به کارگردانی برادران محمودی از شبکه دو سیما پخش میشود؛ ملودرامی اجتماعی که در بستر عواطف و اتفاقات جامعه امروز روایت میشود و شخصیتهای اصلی آن هم جوانانی هستند که در مسیر زندگی هرازگاه در معرض چالش انتخاب قرار میگیرند.
حسام محمودی از بازیگران اصلی این سریال است که نقش «سامان» را ایفا میکند. شخصیت پیچیدهای که ظاهر موجه و مثبت او نقابی بر خشم و ناکامیهای درونش گذاشته است.
این بازیگر در گفتوگویی بدرباره ویژگیهای شخصیت سامان در این مجموعه تلویزیونی میگوید: نقش «سامان» متفاوت با همه نقشهایی بود که تا امروز بازی کردم. همانطور که خودتان میدانید ما در جامعهای زندگی میکنیم که آدمها دائم در تلاش برای اثبات توانمندیهای خود هستند.
اگر همیشه نقش مثبت بازی کنی تصور بر این میرود که تو توان بازی در نقش منفی را نداری. بنابراین باید مجالی پیش بیاید تا بتوانی خلافش را اثبات کنی و سریال «دلدار» برای من همین فرصت و مجال بود. من بهترین بازی عمرم را در این سریال انجام دادم.
وی ادامه داد: شخصیت «سامان» حامل خشم سرکوبشدهای است که نشان دادن این خشم درونی نیازمند کمی شوآف یا اغراق است. در حالی که در نقشهای عادی سعی دارم از هر نوع شوآف و نمایش اغراقشده در بازیگری پرهیز کنم.
بازیگر نقش سامان در سریال دلدار درباره نگرانیهایی که درباره پذیرش نقش منفی در بازیگران وجود دارد میگوید: خب برخی نگران این هستند که اگر نقش منفی بازی کنند مردم دیگر دوستشان نداشته باشند. ولی من اینطور فکر نمیکنم و از این بابت نگران نیستم. به نظر تماشاگر امروزی آنقدر با فیلمها و سریالهای روز دنیا آشنایی دارد که این تفاوت را درک کند. تماشاگر میتواند در ذهنش این تفاوت را حلاجی کند و اتفاقا بعضا بازی در نقشهای منفی برای کارنامه یک بازیگر میتواند بسیار ارزنده باشد.
از او میپرسم «کدام را ترجیح میدهی نقش مثبت یا منفی؟» میگوید: نقش باید نقش خوبی باشد؛ ترجیحی بین مثبت و منفی وجود ندارد؛ هرچند نقش منفی جذابیتهایی دارد که نمیشود از آن گذشت.
میپرسم «کاراکتر منفی مورد علاقهات در سینما کیست؟» میگوید عاشق کاراکتر جوکر با نقشآفرینی هث لجر فقید هستم.
حسام محمودی درباره تجربه همکاری خود با برادران محمودی به عنوان کارگردان مجموعه تلویزیونی میگوید: این همکاری دوم من با برادران محمودی بعد از سریال «سایهبان» است و تجربه خیلی خوبی بود. فکر میکنم بعد از این دو همکاری امروز به ادبیات مشترکی رسیدیم و بی آنکه نیازمند توضیح باشیم از خواستههای هم باخبریم.
حسام محمودی در سریال لحظه گرگ و میش
حسام محمودی فرید، بازیگر سریال تلویزیونی «لحظه گرگ و میش» درباره تجربه بازی در سریال لحظه “گرگ و میش” و همکاری با همایون اسعدیان گفت: همکاری با همایون اسعدیان اتفاقی است که نمیتوان از آن گذشت و با اشتیاق تمام آن را پذیرفتم.
وی افزود: پس از مدتها سر کاری حاضر شده بودم که هرروز صبح دکوپاژ داشتیم و از این ماجرا سوپرایز میشدیم. چون فکر میکردیم نسل این آدمها، این رفتارها و این میزان حرفهای بودن در کار تمام شده است.
محمودی خاطرنشان کرد: آقای اسعدیان بینظیر بود و خیلی راحت میشد با او حرف زد و شنوای همه ایدههای خوب بود. او دست بازیگران را برای انجام کارهایشان باز میگذاشت و در نهایت آنها را اصلاح میکرد و نکتههایی که تذکر میداد بسیار مهم و قابل تأمل بود. در کل همکاری با همایون اسعدیان تجربه فوق العاده و درخشانی بود.
این بازیگر جوان درباره نقش «هادی» در این سریال گفت: فکر میکنم وقتش این زمان بوده و خواست خدا این بود که در سریال «لحظه گرگ و میش» این اتفاق و دیده شدن برایم بیفتد. بسیار از این موضوع راضی و خوشحالم که با این نقش و در این زمان، مردم من را شناختند.
وی در خصوص تجربه همکاری با سایر بازیگران گروه گفت: «لحظه گرگ و میش» یکی از بینظیرترین پشت صحنهها را داشت و من بسیار احساس خوبی نسبت به همه عوامل داشتم. همگی بازیگران کار اولی سریال، درخشان، ایده پذیر، خلاق، پرانرژی و خلاق بودند. همه چیز عالی بود که باید از این بابت از آقای اسعدیان تشکر کرد.
محمودی به بازخورد خوب مخاطبان اشاره کرد و ادامه داد: اینکه من توانستهام نقش یک جانباز را به خوبی به تصویر بکشم یا نه به نظر مردم بستگی دارد، اما تمام تلاشم را کردم که اضافه کاری نکنم و کار کلیشهای ارائه ندهم. سعی کردم کاراکتری که از هادی که جانباز است به تصویر میکشم با جانبازهایی که در این سالها از تلویزیون و سینما دیدهایم متفاوت باشد و این که در نهایت موفق شدهام یا نه را مردم باید بگویند.
او در پایان در پاسخ به این سوال که معیارش برای انتخاب نقشهای بعدی به چه صورت است، گفت: تبعا با وسواس بیشتری از لحاظ تأثیرگذاری کاراکتر در روند درام و هم از لحاظ دستمزد به نقش نگاه خواهم کرد و فکر میکنم بعد از این به غیر از نقش اصلی در تلویزیون نقش دیگری را بازی نکنم.
فیلمهای سینمایی حسام محمودی
اگزما – 1396
آستیگمات – 1396
سایه فیل – 1396
سد معبر – 1395
راه طولانی – 1395
مرگ ماهی – 1393
● سپید به رنگ مروارید – 1393
امروز – 1392
حق سکوت – 1392
مردن به وقت شهریور – 1392
شب بیرون – 1392
خسته نباشید! – 1391
رمانتیسم عماد و طوبا – 1398
سریالهای حسام محمودی
باخانمان – 1399
سرگذشت – 1398
دل دار – 1397
لحظه گرگ و میش – 1397
سایه بان – 1396
شکوه یک زندگی – 1396
گاهی به پشت سر نگاه کن – 1393
زعفرانی – 1394
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید