بیوگرافی بازیگران فیلم شادروان| داستان فیلم شادروان چیست؟
بیوگرافی بازیگران فیلم شادروان به همراه عکسها و داستان فیلم شادروان
فیلم شادروان از فیلمهای ژانر کمدی سینمای ایران است که این روزها اکران شده. در این مطلب به بیوگرافی بازیگران فیلم شادوران و داستان فیلم می پردازیم.
داستان فیلم شادوران
فیلم شادروان روایتگر ماجرایی جالب درباره خانواده ای فقیر است که با درگذشت پدر خانواده دچار مشکلات عدیده زیاده می شوند.
بازیگران فیلم شادروان
در ادامه این مطلب از بازیگرنیوز به معرفی بازیگران فیلم شادروان می پردازیم.
سینا مهراد
سینا سهیلی از بازیگران سینما ، نقش اصلی فیلم شادروان با نام هنری سینا مهراد زاده 12 آذر 1370 در تهران بازیگر سینما و تلویزیون ایران است.
سینا مهراد در یک خانواده پنج نفره و هنرمند به دنیا آمد. پدر سینا مهراد کارگردان معروف سعید سهیلی می باشد.
برادر سینا مهراد نیز ساعد سهیلی بوده و یک خواهر به اسم صبا سهیلی دارد.
جالب است بدانید هر سه فرزند سعید سهیلی به کار بازیگری مشغول هستند . ساعد سهیلی برادر سینا مهراد متاهل است و با گلوریا هاردی بازیگر نقش آزاده در سریال کیمیا ازدواج کرده است .
گلاره عباسی
گلاره عباسی یکی از بازیگران زن سینما و تلویزیون می باشد. گلاره عباسی بازیگر زن فیلم شادروان که در نقش دختری افغانی ظاهر شده است.
گلاره عباسی با بازی در سریال شیدایی دیده شد و به شهرت زیادی رسید، شیدایی به کارگردانی محمدمهدی عسگر پور در سال 1390 ساخته و در همان سال از قاب شبکه سوم سیما دیده شد و طرفداران زیادی را به خود جلب کرد.
نازنین بیاتی
نازنین بیاتی دیگر بازیگر فیلم شادروان چند سالی است که با درخشش در نقش های کمدی در سینما جای خود را میان سلبریتی ها باز کرده است.
نازنین بیاتی در سریال خانگی گلشیفته خوش درخشیده متولد 15 دی 1368 در تهران، است او فارغ التحصیل رشته تئاتر با گرایش طراحی صحنه از دانشگاه آزاد است .
علاوه بر بازیگری، مدتی طراح لباس و صداپیشه نیز بود و در عرصه موسیقی نیز وارد شده است.
مادرنازنین بیاتی اهل قم و پدرش اهل تفرش است و دارای دو خواهر به نام های ندا و نغمه دارد ، محل زندگی این بازیگر جوان در منیریه است .
بهرنگ علوی در نقش اسد
بهرنگ علوی متولد 1 فروردین 1359 در تهران از بازیگران مرد فیلم شادروان است که نقش دایی اسد را بازی می کند.
بهرنگ علوی با سریال نردبام آسمان به کارگردانی محمدحسین لطیفی وارد قاب تلویزیون شد تا اینکه سال 1395 با نقش فرزین سریال هشت و نیم دقیقه به شهرت رسید
رویا تیموریان
رویا تیموریان بازیگر نقش مادر فیلم شادروان نیز جزو فعال ترین بازیگران زن سینما می باشد.
شهرت رویا تیموریان با درخشش در فیلم مرد بارانی سال 1378 بین اهالی هنر شروع شد تا اینکه یکسال بعد با فیلم «زندان زنان» تندیس زرین نقش اول را از خانه سینما گرفت.
رویا تیموریان و مسعود رایگان از بازیگران مشهور کشورمان زن و شوهر هستند.
رضا رویگری
رضا رویگری بازیگر نقش پدر در فیلم شادروان متولد 6 دی 1325 در تهران است. اخیرا حواشی بسیاری برای رضا رویگری درباره ازدواجش و حضور در خانه سالمندان اتفاق افتاد.
رضا رویگری اولین بار با خانم فرشته میر هاشمی که فارغ التحصیل فوق لیسانس رشته شهرسازی و دکترای روانشناسی از کالیفرنیا بود ازدواج کرد.
حاصل این زندگی تولد پسری بنام کیارش در سال 1353 بود اما این رابطه بخاطر مخالفت آقای رویگری با کار همسرش به جدایی و طلاق ختم شد.
رضا رویگری برای بار دوم در سال 1392 وقتی 67 ساله بود با دختری بنام تارا کریمی 24 ساله ازدواج کرد که اختلاف سنی آنها چیزی حدود 43 سال بود.
بهرام ابراهیمی، ایمان براتپور، محسن مهری، سجاد رضایی، حافظ نبیزاده، بهناز نادری، اعظم کبودیان، فرناز صالحتاش، الهه افشاری، بابک جعفریه، مریم افشار و محمدموسی اکبری از دیگر بازیگران فیلم شادروان می باشند.
عوامل فیلم شادروان
در ادامه به معرفی عوامل فیلم شادروان می پردازیم.
نویسنده و کارگردان: حسین نمازی،
تهیه کننده: عباس نادران
مدیر فیلمبرداری: مسعود سلامی
مدیر صدابرداری: بابک اردلان
طراح صحنه: بهزاد جعفری طادی
طراح لباس: فاطمه صفری زاده
طراح چهرهپردازی: امید گلزاده
مدیر تولید: عماد طاهری
مدیر تدارکات: هادی غفارلو
مدیر فیلمبرداری: مسعود سلامی
مدیر صدابرداری: بابک اردلان
طراح صحنه: بهزاد جعفری طادی
طراح لباس: فاطمه صفری زاده
طراح چهرهپردازی: امید گلزاده
مدیر تولید: عماد طاهری
مدیر تدارکات: هادی غفارلو
دستیار کارگردان و مدیر برنامهریزی: سعید بیات
منشی صحنه: آرزو قربانی
روابط عمومی: زهرا دمزآبادی
عکاس: محمد صادق زرجویان.
نقد فیلم شادروان
فیلم شادروان یک کمدی کمادعاست که بخش عمده داشتههایش را مدیون رقبای نصفه و نیمه و سردرگمش در جشنواره فیلم دوره چهلم است.
فیلم در بخش فیلمنامه و کارگردانی و حتی بازی لحظههای خوبی را تداعی میکند، اما قطعا نمیتوان آن را جز دسته بزرگان سینمای کمدی ایران محسوب کرد -که حتی نزدیک این دستاورد هم نمیشود.
جنس شوخیها و موقعیتهای کمیک فیلم تا حد قابل اعتنایی تمیزتر از مجموعه آثار به اصطلاح کمدی و پرفروش روز سینمای ایران است، چراکه دستکم تلاش نمیکند تمام داشتههایش را در سبد شوخیهای کوچه و خیابانی و الفاظ رکیک و هنجارشکنش قرار دهد.
همه چیز درباره فیلم شادروان
موقعیت داستان فیلم ساده است و شخصیتها هم دغدغههایی ساده دارند. این ویژگیای است که شاید حتی در برخی از سریالهای کمدی تلویزیونی هم شاهدش باشیم.
نکته اما اینجاست که در فقدان حضور آثار کمدیای که تلاش کنند حداقلهای نگارش و ساخت یک اثر سینمایی را رعایت کنند، فیلم شادروان مجال بهتر دیده شدن را یافته است.
فیلم مشخصا با هدف جذب مخاطب حداکثری و فروش بالا ساخته شده اما تلاش کرده کثیف نباشد و از شکستن خط قرمزهای فکری و فرهنگی جامعه ایرانی سو استفاده نکند.
نتیجه اینکه حتی میتوان فیلم را اثری مناسب برای خانواده ایرانی دانست تا بدون نگرانی و اضطراب در سالن سینما به تماشای آن بنشینند.
فیلم شادروان یک فیلم معمولی و گیشهپسند است که نگارش نقد دقیق و موشکافانه را نمیطلبد و صرفا برای سرگرمی و فروش ساخته شده و بس. به هرحال یک چشمی در جزیره کورها پادشاه است.
فیلم اما چند برگ برنده دارد که به کمکش آمده و از ورطه تکراری و تخت بودن بیرونش آورده است؛ اول «بهرنگ علوی» در نقش دایی خانواده که با تکیه بر دیالوگنویسی خوب و البته اجرای خود علوی و گریم باورپذیرش در میزان حضور اندکش در فیلم، به برگ برنده اثر بدل شده است.
در کنار او نمیتوان از بازی پخته و چشمگیر «نازنین بیاتی» در این فیلم چشمپوشی کرد. نازنین بیاتی که بعد از درخشش در «دربند» مسیر حرکت دوباره به اوج و پختگی را طی میکرد، حالا در فیلم شادروان به این مهم دست پیدا کرده است.
او که همواره در نقش دختر ناز و شیک و آسیبپذیر ظاهر شده بود، اینبار توان ایفای نقش در قالبی جدید و در خانوادهای از طبقه فرودست را نشان داده و در قامت دختری مستقل و قدرتمند ظاهر شده است.
در کنار او باید به معرفی بهتر از پیش «سینا مهراد» به سینمای ایران اشاره کرد.
مهراد با حضور در این فیلم نوید آن را داد که نسل تازه بازیگران جوان پا به عرصه سینما گذاشتهاند و در صورتی که دست از یادگرفتن برندارند و بر تلاشهای پیشینشان بیافزایند، توانایی تبدیل شدن به بازیگران بزرگ و تاثیرگذار در سینمای ایران را دارند.
در کنار این همه کارگردان فیلم «حسین نمازی» قرار میگیرد در این فیلم یک قدم بلند در کارگردانی در قیاس بار کارهای پیشیناش برداشته است و موفق شده کم زایده و سرراست حرف بزند.
این دقیقا یکی از ویژگیهای فیلم شادوران است که تماشای آن را غیر آزاردهنده کرده.
در مجموع اما همانطور که در بالا قید شد، فیلم شادروان اتفاقی ویژه در سینمای ایران محسوب نمیشود و سروصدا کردنش را مدیون آثار به شدت ضعیف حاضر در جشنواره است.
در کنار اینکه اصولا حرف مهم و اساسیای هم برای زدن در سینما ندارد و خیلی ساده و سرراست تلاش میکند قصه بگوید حتی کلیشهای حتی شعاری اما کم ادا و در ادامه تماشاگرش را بخنداند و سرگرم کند.
نتیجه اینکه نقد و تحلیل آنچنانی هم نمیتوان در مورد این فیلم نوشت. در کنار این همه اما باید به فیلمبرداری «مسعود سلامی» که نقش مهمی در درست از آب درآمدن نتیجه کار داشته اشاره کرد.
سلامی به حق یکی از بزرگان فیلمبرداری در ایران است و آثار شاخصی را در بخش فیلمبرداری مدیریت کرده است.
فیلم شادروان یک فیلم معمولی و گیشهپسند است که نگارش نقد دقیق و موشکافانه را نمیطلبد و صرفا برای سرگرمی و فروش ساخته شده و بس. به هرحال یک چشمی در جزیره کورها پادشاه است.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید