یادگیری زبان فرانسه در کرج
در واقع جواب این سوال می تواند کمی دشوار باشد. در کل زبان فرانسه جزو زبان های سخت به حساب نمی آید ، هر چند زبان راحت و آسانی نیز نیست. طبق تجربیات موسسات مختلف و خود زبان آموزان در سرتاسر دنیا، سختی یا آسانی همیشه در قیاس با یکدیگر مشخص می شود. زبان فرانسه […]
در واقع جواب این سوال می تواند کمی دشوار باشد. در کل زبان فرانسه جزو زبان های سخت به حساب نمی آید ، هر چند زبان راحت و آسانی نیز نیست. طبق تجربیات موسسات مختلف و خود زبان آموزان در سرتاسر دنیا، سختی یا آسانی همیشه در قیاس با یکدیگر مشخص می شود. زبان فرانسه در مقایسه با زبانی مثل زبان اسپانیایی یا زبان ایتالیایی زبان سختی است. اما در مقایسه با زبانی مثل زبان عربی یا زبان روسی زبان آسانی به حساب می آید. در کل چنین زبانی را می توان در درجه متوسط از نظر زبان های دیگر دانست.
حدود ۲۳-۲۴هفته (۵۷۵-۶۰۰) زمان برای یادگیری متوسط نیاز دارند. برای ما فارسی زبان ها با روزانه ۴ ساعت وقت گذاشتن حدود ۱۰ ماه طول می کشد تا به سطح متوسط برسیم. هر چند با ترفندهای زیر این زمان به ۶ ماه کاهش می یابد!
چطور شروع به یادگیری کنیم؟
۱-چگونه شروع کنید؟
زمانی که شروع به آموزش زبان فرانسه می کنید، می توانید به صورت خود آموز این کار را انجام دهید یا این که آموزشگاهی را انتخاب کنید و آموزش ببینید.
اگر به صورت خود آموز شروع می کنید، ابتدا باید اولویت هایتان را در نظر بگیرید. چرا می خواهید زبان فرانسه را یادبگیرید؟ آیا می خواهید به فرانسه مسافرت کنید؟ آیا می خواهید شعر و ترانه به زبان فرانسوی بنویسید؟ با توجه به هدفی که دارید باید تمرکز خود را متناسب با آن مهارت ها از جمله نوشتن، خواندن، گوش دادن و صحبت کردن بیشتر کنید؛ مثلا اگر می خواهید به فرانسه مسافرت کنید و با فرانسوی ها ارتباط برقرار کنید باید بیشتر تمرکز شما روی شنیدن و صحبت کردن باشد. اگر می خواهید به صورت خودآموز زبان فرانسه بیاموزید حتما این بسته های را ببینید!
اگر برای یادگیری به آموزشگاه بروید، مربی به شما برنامه آموزشی می دهد و مطابق آن برنامه شما باید مطالعه کنید.
پیشنهاد ویژه ما: این 100 درس رایگان را دانلود کنید (بهترین روش برای شروع است)
2-دنبال روش جادویی نباشید
دنبال هیچ روش جادویی نباشید چون اصلا وجود ندارد! نویسنده این مطلب که خودم باشم نمره کامل زبان فرانسه در ۳ آزمون بین المللی را کسب کرده ام (بدون حتی یک جلسه کلاس) و در کمتر از ۲ماه به طور کامل به مکالمه تسلط پیدا کرده ام. چکیده یادگیری صحبت زبان فرانسه این ۳ نکته است:
استفاده از منابع باکیفیت
تمرین روزانه هر منبع با روش مخصوص به آن
برای یادگیری مکالمه، هر چیزی که می خوانید یا می شنوید را با صدای بلند و شمرده تکرار کنید
در این مطلب هم ما بهترین منابع برای یادگیری زبان فرانسه شامل مکالمات پایه، اپلیکیشن، جملات کاربردی (pdf)، فیلم و انیمیشن و … را گلچین کرده ایم و برای دانلود رایگان قرار داده ایم. روش استفاده از هر کدام نیز داخل هر موضوع توضیح داده شده است. با این مطلب نیازی به هیچ منبع/روش دیگری برای یادگیری سریع زبان فرانسه نیاز نخواهید داشت! (تضمینی چرب زبان!)
3- متون کتاب های فرانسه را بلند و شمرده بخوانید
بهترین کتاب های آموزش زبان فرانسه برای یادگیری سریع، آنهایی هستند که جملات کاربردی را از پایه آموزش می دهند. کافی ست که آنها را دانلود کنید و روی گوشی/سیستم خود بریزید و متون آنها را با صدای بلند و با سرعت آهسته بخوانید. بهترین کتاب ها در دو لینک زیر معرفی شده اند (از سطح مقدماتی شروع کنید):
معرفی ۳ کتاب برتر خودآموز زبان فرانسه (کاملا تایید شده)
لیست واژه ها و جملات مهم و کاربردی زبان فرانسه (با ترجمه فارسی)
4- مکالمات پایه ای را روزانه تمرین کنید
نیازی نیست دنبال این عبارات بگردید. از انتهای همین پاراگراف آنها را دانلود کنید و در کامپیوتر و گوشی خود ذخیره کنید. اگر بدانید که چگونه باید سلام و خداحافظی کنید ، و همچنین برخی از سوالات اساسی را بپرسید، می توانید مکالمه ای کوتاه با هر کسی به زبان فرانسه داشته باشید.
فیلم ها و انیمیشن های معرفی شده در انتهای همین پاراگراف را دانلود کنید و در مواقع بیکاری تان آنها را تماشا کنید. روش دقیق تماشای فیلم و انیمیشن برای تقویت زبان فرانسه هم در داخل مطالب خودشان توضیح داده شده است (هر چند فقط تماشای آنها به شکل معمول هم بسیار مفید است). در حالی که برنامه را تماشا می کنید، زیرنویس ها را به زبان فارسی روشن کنید. هر فیلم/انیمیشن را حداقل دو بار تماشا کنید. بار دوم با زیر نویس فرانسه و بار سوم بدون زیرنویس. همین!
- ۱۲ کارتون فوق العاده برای تقویت زبان فرانسه (مبتدی-متوسط)
- ۷ فیلم فوق العاده برای تقویت یادگیری زبان فرانسه (مقدماتی-متوسط)
- و اما معیارهای انتخاب بهترین آموزشگاههای زبان فرانسه
- کیفیت تدریس اساتید
- تجهیزات و محیط با کیفیت (سرگرمی همراه با یادگیری، روش های نوین و ..)
- کیفیت امتحاناتی که در موسسه برگزار می شود
- نسبت هزینه به کیفیت تدریس
- اعتبار موسسه آموزشی در مجامع ملی و بین المللی
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید