ژست های عجیب مریم معصومی| عکسهای جدید مریم معصومی حاشیه ساز شد
مریم معصومی جزو بازیگران زن سینما و تلویزیون است که اخیرا عکسهایی با ژست خاص از او منتشر شده که با واکنش کاربران فضای مجازی مواجه شده است. اخبار بازیگران – عکس جدید مریم معصومی را مشاهده می کنید: بیوگرافی کامل مریم معصومی مریم معصومی در اسفندماه سال 1365 متولد شد، او فارغ التحصیل رشته […]
مریم معصومی جزو بازیگران زن سینما و تلویزیون است که اخیرا عکسهایی با ژست خاص از او منتشر شده که با واکنش کاربران فضای مجازی مواجه شده است.
اخبار بازیگران – عکس جدید مریم معصومی را مشاهده می کنید:
بیوگرافی کامل مریم معصومی
مریم معصومی در اسفندماه سال 1365 متولد شد، او فارغ التحصیل رشته علوم سیاسی و همچنین عکاسی میباشد.
دو خواهر دارد که هر دو متاهل هستند. دوتا هم خواهرزاده دارد. دارای یک برادر متاهل و یک برادر مجرد است. با برادر بزرگتر مجرد خیلی صمیمی ست و مشوق اصلی او در کارهایش ایشان هستند. پدرش بازنشسته و مادرش خانه دار هستند. یک برادرش فارغالتحصیل برق، یک برادرش دیپلمه، یک خواهرش فارغ التحصیل حسابداری و خواهر دیگرش فارغ التحصیل دستیاری دندانپزشکی هستند.
مریم معصومی دوره بازیگری و کارگردانی را در کلاسهای استاد سمندریان گذرانده و با تله فیلم کادوی دربدر اولین تجربه بازیگریش را بدست آورد. مریم معصومی که در زمینه دیزاین هم فعالیت کرده و همچنین تدوین فیلم را هم تجربه کرده کار بعدیش در زمینه بازیگری فیلم سینمایی اخلاقتو خوب کن بود.
تنهایی مریم معصومی
این احساس تنهایی مریم معصومی حتی با وارد شدن به مدرسه هم باز به قوت خود باقی بود چراکه با وجود اینکه برعکس خانه اطرافش شلوغ بود اما ارتباط زیادی با دوستان و هم سن و سال هایش نداشت تا جایی که حتی در جشن تولد دوستانش هم شرکت نمیکرد.
علاقه مریم معصومی به خوانندگی
شیطنت هایش به قدری بود که حتی چندین بار منجر به صدمه دیدن او شده بود از جمله شیطنت های کودکی اش به این ماجرا می توان اشاره کرد:زمانی که یک بار برای خودش و در عالم کودکی اش خوانندگی می کرده،بر روی چهار پایه می ایستد و شیشه عطر را به عنوان میکروفون گرفته که یکهو چهار پایه میشکند و و در نهایت به شکستن دستش منجر می شود و چند روزی در بیمارستان بستری می شود.
ماجرای دیگری از شیطنت های معصومی این مورد هم یادآوری کنیم که بخاطر لجبازی و تک روی که صرفا با دوستان خود بازی نکند و مثل همیشه تنها باشد دوستانش به علت لج کردن با او با دوچرخه جلوی سر راه او می پیچند و این اتفاق باعث می شود نزدیک 7 بخیه به پایش بخورد.
او همیشه دوست داشت اسباب بازی هایش را با همبازی هایش تقسیم کند اما از آنجایی که با هیچکدام از هم سن و سالانش ارتباطی نداشت برای همین هیچوقت این موضوع برایش پیش نیامده بود و تجربه اش را نداشته است.
علاقه مریم معصومی به تئاتر
مریم معصومی همیشه علاقه به این داشت که وارد تئاتر شده و بازی در عرصه تئاتر را تجربه کند اما هیچوقت کیس و موردی که راضی کننده باشد برایش پیش نیامده بود.
تا اینکه بعد از مدت ها متن چلچلا به او پیشنهاد می شود و از آنجایی که متن پر محتوا و پر وزنی بوده با یک بار خواندن منقلب می شود اما برخلاف میل باطنی اش و ترس از اینکه بخاطر بی تجربگی و تازه کار بودن شاید نتواند روی صحنه برود از تصمیم خود منصرف می شود چرا که این کار دیالوگ های خیلی بلند در حد 15 خط داشته که او را شوکه کرده بود ولی پس از اینکه انصراف خود را اعلام می کند دلگرمی های کارگردان باعث می شود دوباره راغب به همکاری شود و در نهایت کاری از آب در آمده بود که همه بینندگان راضی بودند.
سخت بودن چلچلا زمانی برای معصومی خیلی بیشتر حس شد که علاوه بر مونولوگ های بلند فیزیکال بودن کار هم به آن افزوده شد که نهایتا کسانی که کار تئاتر وی را دیدند معتقد به این بودند که ما یک مریم معصومی دیگر و متفاوتی را در این نمایش مشاهده کردیم.
فیلم شناسی مریم معصومی
سینما
- ترانه (فیلم 1396)
- عروسک خانه
- پیله و بی خوابی اسبها
- دوستان یک رنگ
- پس کوچه های شمرون (1391)
- خالتور (1396)
تلویزیون
سال | مجموعه تلویزیونی | سمت | کارگردان | توضیحات |
1389 | فاصله ها | حسین سهیلی زاده | ||
1390 | خاموشی رویا | |||
1390 | قصه سیمین | |||
1390 | سه دونگ، سه دونگ | شاهد احمدلو | ||
1392 | پیدا و پنهان | آرش معیریان | ||
1393 | سی و نه هفته | مرتضی احمدی هرندی | ||
1393 | همه چیز آنجاست | شهرام شاه حسینی | ||
1393 | ماجراهای پریشان | حسین قناعت | ||
دورهمی | مهران مدیری | |||
1395 | نفس شیرین | سیامک خواجه وند | ||
1395 | مرز خوشبختی | حسین سهیلی زاده |
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید