هشدار!!! برای خرید میکروفون بی سیمی که شاید نیاز ندارید
شما میتوانید انواع میکروفون بیسیم را در بازار ببینید و با توجه به نیاز و شرایط خود، هر یک از آنها را خریداری کنید. البته توجه داشته باشید که پیش از خرید میکروفونهای بیسیم، توجه به ویژگیهای میکروفونها و قیمت آنها بسیار اهمیت داشته و سبب رضایت خاطر شما از خرید میشود. در این مطلب همراه ما باشید تا همه چیز را درباره این مدل میکروفونها بدانید.
میکروفون بیسیم و با سیم؛ بررسی تفاوت ها
برخی افراد تصور میکنند که تفاوت میان میکروفونهای سیمی و بدون سیم تنها در کیفیت صدای خروجی آنها است. در صورتیکه این تفکر اشتباه بوده و این میکروفونها از لحاظ منبع تغذیه، برند و قیمت نیز با یکدیگر متفاوت هستند. بنابراین اگر قصد خرید میکروفون بیسیم از فروشگاههای اینترنتی معتبر مانند صدا بازار را دارید، تفاوت این میکروفونها با مدلهای دارای سیم را بررسی کرده و بهترین مدل را بخرید.
منبع تغذیه
میکروفونهای با سیم، برق خود را به وسیله کابل تامین میکنند. البته این موضوع را نمیتوان به عنوان مزایای میکروفون باسیم در نظر گرفت. از طرف دیگر این میکروفونها مشکل تمام شدن باتری و تداخل فرکانس را ندارند.
قیمت
میکروفونهای باسیم و بدون سیم از لحاظ قیمت، تفاوتهای بسیاری با یکدیگر دارند. در واقع مدل این میکروفونها تعیینکننده قیمت آنها است. اگر هر دو میکروفون از لحاظ کیفیت و کارایی در یک سطح باشند، میکروفون بیسیم قیمت بیشتری دارد. با مراجعه به سایت صدا بازار به نشانی sedabazar.com میتوانید قیمت انواع این میکروفونها را پیش از خرید، بررسی کنید.
برند
میکروفونهای سیمی و بیسیم از لحاظ برند با یکدیگر تفاوتی ندارند. این به این معنا است که شرکتهایی که میکروفون باسیم تولید کردهاند، میکروفون بیسیم نیز تولید و به بازار عرضه میکنند.
میکروفون بیسیم فقط یک مدل نیست!
آشنایی با انواع میکروفون بیسیم پیش از خرید آن، اهمیت زیادی دارد. در این صورت میتوانید مدل میکروفون را متناسب با نیاز خود انتخاب کنید. در فروشگاههای اینترنتی تجهیزات صوتی مانند صدا بازار انواع مختلفی از این میکروفونها را میبینید.
میکروفون بیسیم دستی
از جمله انواع متداول میکروفونهای بیسیم میتوان به میکروفونهای بیسیم دستی اشاره کرد. این میکروفونها به وسیله بلوتوث یا وایرلس به یک جعبه گیرنده متصل شده و میتوانید از آنها استفاده کنید.
میکروفون بیسیم هدمیک
میکروفونهای بیسیم هدمیک نزدیک دهان گوینده قرار گرفته و با چرخاندن سر حرکت میکنند. از جمله مزایای این میکروفونها میتوان به ثابت ماندن سطح کیفیت و شفافیت صدا با حرکت سر اشاره کرد. این میکروفونها کیفیت بسیار بالایی در ضبط صدا داشته و تنظیم آنها بسیار آسان و راحت است. همچنین برای استفاده از آن نیاز به مهارت بالایی نیست. میکروفونهای بیسیم هدمیک در دو مدل دو گوش و یک گوش تولید میشوند. شما میتوانید از میکروفونهای هدمیک هنگام ورزش، برنامههای سخنرانی، شنیدن موسیقی و آموزش استفاده کنید.
میکروفون بیسیم یقه ای
میکروفون یقه ای بیسیم از جمله میکروفونهای بلوتوثی محسوب میشوند. در این میکروفونها کابلی برای اتصال میکروفون به گوشی یا لپ تاپ وجود ندارد. از آنجایی که این میکروفونها سیم ندارند، شما هنگام استفاده از آنها آزادی عمل بیشتری دارید.
میکروفون بیسیم آنالوگ و دیجیتال؛ بررسی تفاوت ها
در دنیای پیشرفته امروزی کاربرانی که از تجهیزات صوتی استفاده میکنند، به دنبال بررسی تفاوتها هستند تا بتوانند بهترین محصول را خریداری کنند. این تفاوتها میان میکروفون بیسیم آنالوگ و دیجیتال نیز صدق میکنند. اگر قصد خرید میکروفون بیسیم آنالوگ یا دیجیتال را دارید، پیش از خرید این محصول از فروشگاههای اینترنتی معتبری مانند sedabazar.com تفاوتهای هر یک از آنها را بررسی کنید.
کیفیت صدا
به راحتی نمیتوان مشخص کرد که کدام یک از میکروفونهای بیسیم آنالوگ و دیجیتال از لحاظ کیفیت صدا بهتر هستند؛ زیرا عوامل مختلفی در این موضوع تاثیر میگذارند. میکروفونهای بیسیم آنالوگ پیش از انتقال صدا روی موج رادیویی، دامنه دینامیکی را فشردهسازی میکنند. سپس زمانی که سیگنال فشرده به گیرنده رسید، مجدد سیگنال به یک سیگنال صوتی فشرده نشده و آماده استفاده، گسترش پیدا میکند. سیستمهای دیجیتال بیسیم پیشرفتهتر در انجام فرایند فشردهسازی، عملکرد بهتری ارائه میدهند.
تاخیر در پخش
از دیگر تفاوتهای میکروفون بیسیم آنالوگ و دیجیتال میتوان به تاخیر در پخش آنها اشاره کرد. تاخیر در پخش میکروفونهای بیسیم آنالوگ معمولا صفر است. این در حالی است که میزان تاخیر در یک سیستم دیجیتال به کیفیت پردازش آن بستگی دارد. با پیشرفت تکنولوژی و استفاده از تراشههای قدرتمند و سریع، تاخیر در پخش میکروفونهای بیسیم دیجیتال نیز به حداقل میزان ممکن رسیده است.
تداخل فرکانس ها
میکروفونهای بیسیم دیجیتال و آنالوگ میتوانند در محدوده باند UHF ( مگاهرتز -865470) کار کنند. البته میکروفونهای دیجیتال در این فضا کارایی طیفی بیشتری ارائه میدهند. میکروفونهای بیسیم دیجیتال از کد باینری استفاده کرده و مانند مدل آنالوگ به فضای زیادی در اطراف فرکانس منتقل شده، نیاز ندارند. بنابراین میکروفونهای بیسیم دیجیتال که حرفهای باشند، با فاصله کمتری میان فرکانسها بهصورت قابل اعتماد کار میکنند.
رمزگذاری برای امنیت
اگر امنیت سیگنال برایتان اهمیت بسیاری دارد، استفاده از میکروفونهای بیسیم دیجیتال گزینه مناسبی برای شما است. چرا که این میکروفونها قادر به رمزگذاری هستند. در صورتی که میکروفون توانایی رمزگذاری داشته باشد، میتواند صدا را بهصورت پایدار و امن منتقل کند.
هماهنگی راحت فرکانس ها
اگر به دنبال میکروفون بیسیمی هستید که هماهنگی راحت فرکانسها را در آن مشاهده کنید، باید بدانید که سیستمهای دیجیتال در برابر فعل و انفعالات فرکانسهای عملیاتی، عملکرد حساسی نداشته و رفتار قابل پیشبینی دارند.
بهرهوری انرژی
میکروفونهای دیجیتال بیسیم بهصورت کارآمدتر فعالیت کرده و به انرژی کمتری نیاز دارند. بنابراین عمر باتری این میکروفونها افزایش پیدا میکند.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید