برگزاری کنسرت خانمها در پارکهای بانوان
بهروز آذر، معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در ابتدا در پاسخ به سوال مبنی براینکه حضور او در کنسرت بانوان چه پیامی به همراه دارد، گفت: باور ما این است که ما برای اینکه به قلههایی که در مسیر رشد و توسعه ایران ترسیم شده، برسیم، به دو بال نیاز داریم؛ بال زنان و بال مردان. این دو بال در همه عرصهها حضور دارند. همانطور که در عرصههای اقتصادی و اجتماعی حضور زنان در کنار مردان موثر است، هنر هم از این قاعده مستثنا نیست و زنان هنرمند ما جایگاهی ویژهای دارند.
او همچنین در مورد اینکه چگونه میتوان حضور زنان در موسیقی را پررنگتر کرد، گفت: دلیلی که نمیتوانیم حضور بانوان در عرصه موسیقی را پررنگ ببینیم، نداشتن علاقه یا فعال نبودن هنرمندان زن نیست. در ایران سرمایههای بسیار ارزشمند و زنان بسیار هنرمندی داریم، ولی از آنجا که حوزه موسیقی بانوان کمتر مورد توجه قرار گرفته، زیرساختهای لازم هم برای آن تامین نشده است، که امیدواریم بتوانیم با سیاستهایی که تدوین شده و با اجرای کامل سند موسیقی، شاهد حضور پررنگ آنها باشیم.
بهروز آذر همچنین درباره تسهیلگری و اجرای سیاستهای دولت در حوزه علاقه دختران جوان به موسیقیهای جدید همچون کیپاپ توضیح داد: زنان ما نشان دادهاند که بسیار با ظرفیت هستند، حافظ هنر ایران هستند و از این هنر سینه به سینه حراست و نگهداری میکنند. همچنین مراقباند این هنر به هیچ آلایندگی آلوده نشود و بکر، خالص و منحصر به فرد باقی بماند. ما باید بتوانیم برای هنر زنان ایران فضای امن و مطمئنی فراهم کنیم تا بتوانند بهترین نسخه خود را ارائه دهند که هم برای خود آنها و هم مخاطبین آنها جذاب باشد. قطعا زمانی که مخاطب موسیقی منحصر به فرد ایرانی را بشنود، آن را دنبال خواهد کرد.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری درباره بحث تسهیلگری در مشکلات زنان موزیسین به ویژه در بحث امرار معاش و اینکه نمیتوانند همچون مردان در این عرصه کار کنند، توضیح داد: در حال حاضر حتی مردان هم از طریق انتشار آهنگ درآمد خاصی ندارند و درآمد آنها بیشتر از راه برگزاری کنسرت است. البته در موسیقی بانوان محدودیتهای بسیاری وجود دارد که باید رفع شوند، اما در زمینه درآمد آنها راههای بسیاری وجود دارد. به عنوان مثال در شهر تهران پارکهای بانوان بسیار بزرگی داریم که میتوان در آنها کنسرت برگزار کرد.
او ادامه داد: امیدواریم بتوانیم در مذاکرات با شهرداری، فضاهای جدیدی را شناسایی کنیم و در اختیار زنان هنرمند بگذاریم تا برای آنها صرفه اقتصادی هم داشته باشد. درحقیقت طی صحبتی که با برخی از زنان هنرمند داشتهام، سالنی که در آن کنسرت برگزار میکنند باید حداقل ۸۰۰ صندلی داشته باشه تا صرفه اقتصادی داشته باشد، وگرنه سالنهای کوچکتری با زیرساختهای مناسب داریم که میتوانند در آنها کنسرت برگزار کنند.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید