0

افزایش بازدهی پیامک، فقط با رعایت 7 مورد

پیامک
بازدید 33

بازاریابی پیامکی یکی از روش‌های پرطرفدار تبلیغاتی در بین بسیاری از کسب‌وکارهاست. با تهیه پنل پیامکی می‌توانید با رعایت اصولی مشتریان را به خرید از برند خود تشویق کنید. قبل از استفاده از پنل پیامکی باید به این نکته توجه داشته باشید که ارسال پیامک بدون برنامه ریزی و بدون رعایت اصول آن نه تنها تاثیر گذار نیست، بلکه وقت خود را هدر دادن است.

به همین دلیل در این مطلب تصمیم گرفتیم دلایل رایج کاهش بازدهی اس ام اس را به شما معرفی کنیم تا با آگاه بودن به آن از مرتکب شدن به آن جلوگیری کنید تا بتوانید به بهترین شکل ممکن از بازاریابی پیامکی خود نتیجه بگیرید.

دلایل عدم تاثیر پیامک تبلیغاتی

امروزه پیشرفت کسب‌وکارها با ارسال پیامک یکی از پرطرفدارترین روش‌های بازاریابی است. از آن‌جایی که سرعت عمل در جذب مخاطب و تبدیل آ‌ن‌ها به مشتریان دائمی، در فروش بیشتر کالا و خدمات، بسیار اهمیت دارد، یافتن یک استراتژی درست برای تبلیغات موفق یکی از سخت‌ترین چالش‌های صاحبان کسب‌وکار است. تبلیغات با ارسال اس ام اس به شما امکان هدف‌گیری دقیق مخاطبان را می‌دهد. پس برای رشد کسب‌وکار خو با پیامک لازم است نکاتی را در مورد استفاده از آن بدانید تا بتوانید بهترین استفاده را از این روش کم هزینه، اما موثر را ببرید. در ادامه دلایل رایج کاهش بازدهی اس ام اس را که ممکن است در حین کار مرتکب شوید را قرار دادیم تا با جلوگیری از آن‌ها به نتیجه ایده‌آل خود برسید.

به کار نبردن فراخوان در متن پیامک

فراخوان عمل مسئله‌ی بسیار مهمی است که نباید از به کار بردن آن در متن پیامک غافل شوید. برای اینکه مخاطب را درگیر کنید، باید از او بخواهید در پاسخ به پیامک شما کاری انجام دهد. پیام شما باید دستورالعمل مشخصی در مورد حرکت بعدی مخاطب داشته باشد. مثلا با یک شماره تماس بگیرد یا برای استفاده از کد تخفیف خود پیامک را به شما نشان دهد یا مشخص کردن زمان مشخص برای استفاده از خدمات ویژه.( فقط تا آخر هفته فرصت دارید از کد تخفیف 50 درصدی استفاده کنید.)

این فراخوان باعث موثر واقع شدن پیامک شما شده و رونق کسب‌وکارتان و مشتریان را افزایش می‌دهد. پیامکی که بتواند توجه مشتری را جلب کرده و توسط او خوانده شود، اما از او درخواستی نداشته باشد، کار بیهوده و فقط وقت تلف کردن است و با دیده نشده آن فرقی نمی‌کند.

در نظر داشته باشید اگر پیامک‌های ارسالی شما تاریخ انقضا نداشته باشد، یعنی زمان مشخصی برای استفاده از خدمات ویژه، استفاده از کد تخفیف، استفاده از تخفیفات آخر فصل نداشته باشد مخاطب فکر کند که می‌تواند هرزمانی که بخواهد از آن‌ها استفاده کند و مراجعه به شما را هر بار به تعویق می‌اندازد و حتی ممکن است بر اثر مشغله‌های فکری آن را فراموش کند.

ارسال بیش از حد پیامک به مشتریان

سعی کنید برای ارسال پیامک‌های تیلیغاتی برای مشتریان زمان‌بندی دقیق داشته باشید. سعی کیند پیامک‌های خود را به صورت مداوم ارسال کنید، اما در ارسال آن زیاده روی نکنید. در غیر این صورت مشتریان شما را به عنوان مزاحم می‌شناسند و علتقه‌ای به دریافت پیامک از طرف برند شما نشان نمی‌دهند و نه تنها پیامک‌های شما را مطالعه نمی‌کنند بلکه شماره شما را در لیست سیاه قرار می‌دهند و این به نفع بازاریابی و سود کسب‌وکار شما نیست.

عدم انتخاب جامعه هدف

اگر می‌خواهید که مخاطب به دقت پیامک‌های شما را دنبال کند و پیشنهادات شما را مد نظر بگیرد، ضروری است که پیامک‌های خود را برای افراد مناسب بفرستید و جامعه هدف خود را مشخص کرده باشید. به عنوان مثال اگر موسسه‌ی کنکور دارید ارسال پیامک برای افراد بالای 30 سال کاری بیهوده است. مخاطب هدف شما باید جوانان و نوجوانان دبیرستانی یا پشت کنکوری باشند.

عدم دسترسی به لیست شماره مشتریان

برای شروع کار مشترکانی برای بازاریابی پیامکی خود جذب کرده و به این ترتیب یک لیست شماره جمع‌آوری کنید. زیرا در ارسال تصادفی و شانسی نمی‌توان مطمئن بود که مخاطبان به پیامک شما علاقه‌مند هستند و احتمالا بازدهی تبلیغ پائین خواهد بود. اما کسانی که به شما اجازۀ ارسال پیامک را داده باشند، مشترکان بالقوۀ شما هستند.. آنها به تجارت شما علاقه دارند و می‌توانند تبدیل به مشتریان وفادارتان شوند. پس بهتر است از همین حالا شروع به ایجاد یک لیست شمارۀ شخصی بکنید.

نداشتن لحن مناسب در متن پیامک

در دنیای امروز داشتن زبان نرم و صمیمی بیشتر کارها را به انجام می‌رساند. امروزه دیگر متن‌های تکراری با لحن‌های خشک و رسمی نظر مشتریان  را جلب نمی‌کند و هیچ جذابیتی برای آن‌ها ندارد. بنابراین ضروری است مشتریان خود را بشناسید و با هدف برایشان پیامک ارسال کنید. با یک عناوین ساده مثل “مشتری عزیز” آن‌ها را مورد خطاب خود قرار ندهید. هیچکس دوست ندارد که ناشناخته باشد. نام مشتریان را در پیامک خود ذکر کنید و به آن‌ها نشان دهید که برایتان اهمیت دارند و احساس صمیت بین شما و ایشان برقرار است.

پیشنهاد می‌شود متن پیامک خود را کوتاه نگه‌دارید تا از بازار رقبای خود باز نمانید. معمولا افراد پیامک‌هایی که دارای متن‌های بلند و بی سروته دارند را مطالعه نمی‌کنند. سعی کنید متن پیامکتان بیش از 70 کاراکتر نباشد و منظور خود را واضح و دقیق بیان کنید تا مشتریان سر در گم نشوند.

نداشتن زمان‌بندی مناسب

یکی دیگر از دلایل عدم تاثر پیامک تبلیغاتی نداشتن زمان بندی مناسب برای ارسال پیامک‌های تبلیغاتی است.  پیدا کردن بهترین زمان ارسال پیامک تبلیغاتی از آن جزئیاتیست که می‌تواند تاثیر بازاریابی پیامکی برند شما را چندین برابر کند. تحقیقات نشان داده که مردم معمولاً ظرف 3 دقیقه پس از دریافت پیامک آن را مطالعه می‌کنند. بنابراین زمان‌بندی درست می‌تواند تاثیر پیامک روی مشتریان را افزایش دهد و فروش بهتری همراه بیاورد. فقط کافیست که بهترین زمان ارسال پیامک را بر اساس نوع کارتان پیدا کنید و بعد برای ارسال پیامک تبلیغاتی برنامه‌ریزی کنید. برای اینکه بهتر منظور ما را متوجه شوید، در ادامه یک مثال می‌آوریم:

فرض کنید که برای تبلیغ تسهیلات بانکی پیامک ارسال می‌کنید. پیشنهاد ویژۀ افتتاح حساب را ساعت 7 شب برای مشتریان می‌فرستید. این پیامک شما نه تنها سودی برای شما بلکه مشتریان ممکن است تا فردا صبح آن ر فراموش کنند. زیرا در زمان مناسب پیامک شما را دریافت نکرده‌اند.

عدم داشتن صفحه مجازی یا وبسایت

امروزه بیشتر کسب‌وکارها برای ارائه خدمات و فروش محصولات خود از صفحات مجازی یا وبسایت استفاده می‌کنند.

بنابراین اکثر پیامک‌های تبلیغاتی مخاطبان را دعوت می‌کنند تا از وب‌سایت یا صفحه‌های مجازی آنها دیدن کنند. حالا اگر وب‌سایت شما برای با تلفن‌های همراه سازگار نباشد یا صفحه مجازی مناسبی نداشته باشید، اعتماد خود را در نگاه مخاطب از دست خواهید داد. سعی کنید یک وبسایت یا شبکه مجازی مورد اطمینان ایجاد کنید و در متن پیامک‌های خود لینک و آدرس وبسایت خود را درج کنید و مشتریان را دعوت کنید تا از صفحات شما دیدن کنند.

سخن پایانی

اگر این 7 اشتباه که به آنها اشاره شد را در به خاطر بسپارید و از ایجاد آن‌ها جلوگیری کنید، به احتمال بسیار زیاد بازاریابی پیامکی شما با موفقیت روبرو می‌شود. ما در سایت کندو روش‌ها و اصولی را برای موثر واقع شدن تبلیغات پیامکی برای کسب‌.کارهای مختلف را قرار دادیم با ورود به سایت کندو می‌توانید به آن‌ها دسترسی داشته باشید.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *