«آبان» رقیب مهم سریالهای نمایش خانگی!
سریال «آبان» در قالب یک درام معمایی داستان خود را روایت کند. درامی معمایی که طبق معمول عشق نقش مهمی در پیشبرد داستان آن دارد. این سریال در حالی نمایش داده میشود که پلتفرم تازه متولد شدهاش «بامداد خمار» و «سووشون» را نیز برای پخش دارد ولی البته «آبان» بیشترین خریدار را در یک ماه گذشته داشته است.
• این سریال برخلاف انبوه سریال تولید شده در پلتفرم ها که یا داستانهای جنایی و معمایی را دنبال میکنند و یا به سراغ تاریخ معاصر و قصههای عاشقانه میروند، توانسته موضوع جدید و بکری را پیدا کند؛ سوژهای تازه در دل یک درام معمایی و عاشقانه، پرداختن به موضوعاتی چون هوش مصنوعی، مسائل مالی و شرکت های خصوصی که در شبکه سرمایهداری فعالیت میکنند.
هر چند مهدویان در «زخم کاری» هم داستانش را در یک هولدینگ بزرگ پیش برد و در چندین فصل ادامه داد. اما داستانهای ریز و درشت مطرح شده در «آبان» و قصه جدیدش توانسته در یک ماه گذشته مخاطبان را همراه خود کند و در کمتر از یک ماه گذشته در صدر فروش دانلود قانونی در سایتهای مجاز تکفروشی نام سریال «آبان» دیده میشود.
• رضا دادویی کارگردان این سریال که نامش کمتر در شبکه نمایش خانگی شنیده شده توانسته با تکیه بر یک موضوع تازه راهش را برای جذب مخاطب پیدا کند. یکی از ویژگیهای خاص این سریال، انتخاب بازیگرانش است. شخصیت مرموز شهاب حسینی (در نقش یک سرمایهگذار قدرتمند) در کنار امین حیایی که در نقش مکمل که توانسته تعادل داستانی در سریال ایجاد کند و بازی خوبش برای مخاطب امروز جذاب باشد. لاله مرزبان بازیگر نقش اصلی که در فیلم «نگهبان شب» میرکریمی خوش درخشید و حالا تمام تلاشش را میکند تا بتواند نقش «آبان» را به خوبی بازی کند.
• شاید یکی از جذابیتهای ویژگیهای سریال آبان، موسیقی آن است که توسط محسن چاوشی ساخته شده، خوانندهای که طرفداران خاص خودش را دارد و نامش در تیتراژ سریال میتواند برای هر مخاطب حس کنجکاوی برای تماشای سریال ایجاد کند. او در این مجموعه نیز با خلق موسیقی متن و تیتراژی شنیدنی به کیفیت و تاثیرگذاری سریال افزوده است. همچنین، امیر توسلی بهعنوان آهنگساز در این پروژه حضور داشته که تجربههای موفق قبلی او در ساخت موسیقی متن سریالها و انیمیشنها سطح این اثر را ارتقا داده است.
•انتشار چند قسمت از سریال نمیتواند همواره نقد مثبت بگیرد و بسیاری از سریالهای ایران در شبکه نمایش خانگی شاید شروع موفقی داشته باشند اما در میانه راه و در پایانبندی ضعف زیادی داشته و دارند و انتظار مخاطبان را برآورده نمیکنند. باید دید آیا «آبان» همچنان تا قسمت پایانی میتواند برای مخاطبانش برگهای برندهای را داشته باشد؟

• «آبان» آغازی برای فعالیت یک پلتفرم تازه متولد شده با تمام حاشیههایش است، در ادامه این پلتفرم «بامداد خمار» را برای پخش دارد. بامداد خمار(۱۳۷۴) اولین و آخرین رمان فتانه حاج سیدجوادی، همزمان با پخش سریال نرگس آبیار بیش از ۳۰ سال از تولدش می گذرد. اقبال کمنظیر این اثر در میانه دهه۱۳۷۰ زمینهساز تحولات بحثبرانگیزی در طراحی پیرنگ رمانهای عاشقانه فارسی و گشایش بیسابقه بازار محدود نشر رمان فارسی به نویسندگان زن شد. بامداد خمار بسیاری از منتقدان و نویسندگان نخبه را به واکنش واداشت و باعث بحثهای کمترشنیدهشدهای در صداهای رایج نقد ادبی ایران شد. این سریال هم در حال تولید است بازیگرانی چون ترلان پروانه، نوید پورفرج، رضا کیانیان، گلاب آدینه، حمید صفت و… در آن بازی می کنند.
• «سووشون» از دیگر سریال هایی است که نرگس آبیار آن را کارگردانی کرده و قرار است ازهمین پلتفرم پخش شود، سریال های پرهزینه ای که شروعش با ک پلتفرم دیگر بود. ساخت سریال «سووشون» از دو سال پیش شروع شد، سریالی که بر اساس «سووشون» رمان شناخته شده سیمین دانشور ساخته شده، سریالی پرلوکیشن که همه موقعیتهای سریال توسط سازندگانش در استان فارس فیلمبرداری شده است. این سریال قرار است در ۳۰ قسمت ۸۰ دقیقهای پخش شود. «سووشون» بر اساس داستان رمان به فیلمنامه تبدیل شده و تاکنون سازندگان سریال این مجموعه را در ۱۳۲ لوکیشن تصویربرداری کردهاند.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید